пʼятницю, 2 червня 2017 р.

                                                        
      Хай сонцю і квітам всміхаються діти!
    Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
Згідно з розробленим планом  роботи пришкільного мовного  табору 01.06. всі заходи проводилися під девізом «Діти - майбутнє планети Земля».  
  О 8.00 діти вишикувалися на урочисту лінійку, на якій почули привітання зі святом від директора школи, начальника табору та своїх вихователів.

 А продовжилася цікава програма цього дня поїздкою на екскурсію до м. Київ, яку всі чекали з нетерпінням. Захоплення у дітей викликало відвідання Меморіального комплексу «Батьківщина-мати». Особливо веселою  стала зустріч з вихованцями Київського зоопарку. Завершилася екскурсія відвідинами закладу McDonalds.  Там діти змогли поласувати смаколиками і отримати інформацію від вчителя англійської мови Македон Т. Б. про історію створення таких закладів.

вівторок, 30 травня 2017 р.

    
    Прониклись сумом стіни і обличчя,
Дитинство вже позаду, не вернеш!...
Дорослий світ Вас, діточки, покличе
Багатогранний у стежках своїх безмеж!...
  26 травня   шкільний дзвінок   сповістив про закінчення навчального року  та покликав на останній урок учнів Лемешівської школи.  Присутніх привітали замісник  голови  Яготинської  районної держадміністрації   Антоненко А. О.  директор школи Пойда Л. М., сільський голова 
Бондаренко Н. М., та настоятель сільського храму отець Георгій. Свято пройшло зворушливо - тепло: відзначені наші відмінники, переможці районних, обласних, Міжнародних  конкурсів. Гідно оцінено  роботу  вчителів та працівників школи. Прозвучали слова подяки  спонсорам  та батькам.
 Щасливої дороги нашим одинадцятикласникам! 
До зустрічі в новому навчальному році всім учням та вчителям!