четвер, 2 березня 2017 р.

          Конкурс "Чарівні україночки"
                                                           

  Cьогодні, першого дня весни, у нас у школі відбувся конкурс дівочої вроди і грації “Чарівна Україночка”! Це свято - прекрасне завершення тижня української мови, який тривав із 21 лютого.
    Конкурсантів - дівчат 10 і 11 класів, чекали різноманітні випробування, а глядачів очікували незабутні враження і феєрверк емоцій від конкурсної програми. Наші учасниці здивували не тільки своєю красою, але й фантазією, вразили розумом, майстерністю, кулінарними здібностями.
  Дівчатка чудово справилися із усіма завданнями, хоч це було не так і просто.
  Випробування були різноманітні:
- Представлення;
- "Цікавинки з торбинки";
- "Ти моє золотко..."
- Презентація української страви;
- Угадай мелодію;
- Дефіле в українському одязі;
- Вибери інгредієнти до страви;
- Коронний номер
 У кожній квітці – своя чарівність. Так само, як у кожній дівчині. Треба лише вміти бачити. Глядачі нашого конкурсу не могли не помітити, що в кожній нашій конкурсантці є своя неповторність.
У нашому конкурсі не було переможених. Журі можна тільки поспівчувати: потрібно було вибрати кращу із кращих. Після обговорень, журі вирішили: кожна учасниця отримає почесний титул.
Титулом "Міс Ерудиція" нагороджена Аліна Бондаренко,
"Міс Фантазія"- Юлія Кравченко,
"Міс Ніжність"- Аліна Гвоздяна,
"Міс Чарівність"- Наталія Мартинюк,
"Міс Вишуканість" - Єлизавета Крекотень.
І "Міс Україночка - 2017"- Катерина Македон
Вітаю всіх учасниць! Переконана – у них велике майбутнє. Попереду нові сцени і п’ядестали наступних конкурсів краси. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з вас – найкраща. 

неділю, 26 лютого 2017 р.

                         Масляна! Масляна!

Масляна - це старовинне добре і веселе слов'янське свято, що знаменує зустріч зими з весною, повертає до нового життєвого циклу, радіє сонцю, пригощає всіх млинцями і підготовлює до Великого посту 2017. Історія виникнення свята  налічує багато століть і має безліч версій. Та головне, що в цей день люди радіють  наближенню  весни, веселяться, отримують позитивні емоції. 
 Члени президенської ради школи запропонували провести і у нашій школі Свято Масляної. Всі діти активно готувалися до свята і вдалося воно веселим і радісним. Гості та учасники із задоволенням  пригощалися млинцями та іншими випічками, грали в різні ігри, брали участь у веселих конкурсах.