пʼятницю, 31 травня 2019 р.

  Літній відпочинок школярів
   28.05.2019  святковою лінійкою  розпочав   свою роботу пришкільний оздоровчий мовний табір відпочинку  з денним перебуванням  «Заграва».
    Саме тут вихованці  школи  зможуть гарно та корисно провести час, порозважатися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати та помандрувати цікавими місцями рідного краю.  
    Зі словами привітання виступила  начальник  табору  Гета Т.М. Вона ознайомила дітей з планом роботи табору, розпорядком дня та оголосила перший конкурс на кращу емблему загону, кращу промовку та кращу стінгазету.   На завершення всі відпочивальники табору  склали присягу і урочисто пообіцяли бути ввічливими, охайними, виконувати всі доручення, поважати старших, допомагати усім, хто потребує допомоги, не порушувати дисципліну, не смітити, бути активними і веселими, розважатись та відпочивати, любити і оберігати природу.
       Учні із задоволенням планують відпочивати, відвідувати мовні заняття. 
       28.05.2015 в школі   також розпочав свою роботу    мовний  табір відпочинку  з денним перебуванням «Glow». Відкрито табір лінійкою «We are the stars».   Протягом  усього дня діти працювали у командах, створювали емблеми, девізи, назви команд і все це відтворили у своїх проектних роботах  «Friends»,  « Crary lighting».  Також діти брали  участь у рухливих іграх, розгадуванні загадок англійською мовою.