четвер, 21 листопада 2019 р.



День Гі́дности та Свобо́ди — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).   Встановлене з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
     Традиційно  в школі проводяться заходи, спрямовані на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси.  
    Класні керівники та класоводи 1 - 11 провели класні години  та тематичні бесіди. В шкільній бібліотеці зроблено виставку тематичної літератури.
     Педагог - організатор Маслюк Т.І.   підготувала   перегляд документального   фільму "Небесна сотня. Зима, що нас змінила".
   Члени  учнівського самоврядування підготували   презентацію,  переглянувши яку,  учні - старшокласники мали змогу ознайомитися з хронологією подій народного руху за незалежність та свободу, послухати розповіді учасників бойових  дій.  


                                     

середу, 20 листопада 2019 р.




  ВЕСЕЛІ   СТАРТИ

На виконання листа управління фізичної культури Київської обласної державної адміністрації від 14.11.2019 №01-42/1357, відповідно до Київської обласної програми розвитку фізичної культури та спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки, учні школи 20 листопада долучитися,  до обласної акції щодо популяризації фізичної культури та здорового способу життя серед школярів Київщини.  Проведено спортивний урок «Ти зможеш, якщо зміг я»,  уроки фізичної культури з елементами «Cool Games» (веселі старти)