середу, 22 лютого 2017 р.

Чим жила моя школа в лютому
  Головне завдання учнів  звичайнож навчання. Але, здобуваючи  необхідні знання, наші учні цікавляться і різними позакласними заходами. 
  Одним із таких заходів став вечір  до Дня Святого Валентина. Всі учні дружно готувалися до цього вечора і провели його весело і цікаво.
   13-15 лютого до Дня виведення військ із Афганістану в школі проведено тематичні виставки, бесіди та музейні уроки: "Афганістан- наш біль", "Наші випускники - воїни-інтернаціоналісти".
  20 лютого весь колектив нашої школи вшановув пам'ять Героїв Небесної Сотні. Було проведено тематичні виставки, бесіди та перегляди відеофільмів: "Герої не вмирають", "Вони будуть вічно жити в наших серцях", "Небесна Сотня у вирій полетіла" та інші. 
   21 лютого весь світ відзначає Міжнародний День рідної мови. Вчитель української мови та літератури Клименко Л. І. з учнями  5, 8 класів нашої школи підготувала чудовий матеріал про історію свята, про красу і багатство української мови. Всім припала до душі інсценізація про українську мову у виконанні учнів 5 класу.
А пісні  нашого співочого соловейка Олі Хобти про рідну мову зачарували всіх присутніх. 
Попереду в учнів  захоплюючі подорожі у дивовижний світ рідної мови, які будуть проведені в рамках тижня. І  девізом  будуть полум'яні слова:
Тож давайте, українці, мову поважати,
Що пройшла через тортури та залізні грати!
Що створила, наче долю, пісню калинову...
Встань, прокинься, пробудися, рідна наша мово!
  Цікаво проводять свій позаурочний час і школярі молодших класів.  
  Вчителька 4 класу  Гнилозуб С. І. провела змістовну і захоплюючу класну годину: "Символи України". І гості і учні не згледілися як пролетів час.
   В нащій школі вже стало традицією проводити ярмарки.  Діти старанно готують і пропонують різні випічки, бутерброди, чай, компоти. Як використати кошти  вони вирішують самостійно. 
 Протягом січня-лютого веселі і багаті ярмарки провели учні 1 (Класовод Федусенко Л. Д),
3 (Класовод Козубенко Н. М.), та 4 (Класовод Гнилозуб С. І.) класів.
Разом зі своїм класоводом Маслюк Т. І. учні 2 класу вчора провели свою ярмарку.