пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Маємо президента
Молодь є осередком нових знань, ідей, можливостей...
Молодь мріє про гідне майбутнє...
      Талановите енергійне молоде покоління нашої школи має свою республіку, де все підпорядковане Статуту, Положенню та структурно - логічній схемі за направленнями роботи та розподілу більш детальних функцій по центрах. Головною метою шкільної республіки є розвиток духовності, соціальної активності учнів, виховання в них почуття власної гідності, надання їм можливості виявити себе в громадській діяльності.
На цьому тижні відбулися  вибори президента шкільної республіки.  Свої кандидатури  висували три учениці: Литвяк Аліна, Лукянець Ольга та Шапаренко Вікторія. З чималим відривом перемогла Литвяк Аліна учениця 9 класу.  Вітаємо з перемогою і бажаємо успіхів у всіх  її починаннях.

понеділок, 25 вересня 2017 р.

 
 22 вересня село Лемешівка відзначало своє 392 - річчя.  Цього дня відсвяткувати таку солідну дату разом із  лемешівцями приїхало багато гостей із сусідніх сіл, Яготина. Свято було чудове: односельці радо зустріли виступ сільського хору "Візерунок", колективу "Мереживо" з районного БК, та гурту "Гетьман" зі столиці. Прекрасний концерт, розваги для дітлахів, різні смаколики! Це було дійство, яке об'єднало  всіх: і дорослих, і молодих! Після святкування залишилися приємні. незабутні враження.
Учні нашої школи також долучилися до свята. Вони підготували прекрасні квіткові композиції  та допомагали в проведенні свята.
   


Міжнародний день миру – це дуже важливе свято для всього населення планети. Його проголосили ще в 1981 році резолюцією 36/67 Генеральної Асамблеї ООН. Тоді й вирішили, що це свято буде відзначатися в кожний третій вівторок вересня.

   Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. І це мрія кожного в нашій шкільній родині. Цього сонячного дня учні нашої школи провели флешмоб "Мир на землі - радість у родині!"