понеділок, 4 грудня 2023 р.


      25 листопада 2023 року стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», метою якої є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми.

      Згідно плану роботи, в школі  проведено  ряд тематичних заходів.
  Підготовлена бібліотечна виставка «16 днів проти насильства». З учнями 5 – 11 класів проведено анкетування на виявлення насильства в сім’ї та школі.
  Для педагогічних працівників проведено інформаційну годину   STOP_sexтинг.

  Класні керівники та класоводи провели виховні заходи, години спілкування, уроки толерантності,  інформаційні дайджести,   присвячені проблематиці прав людини

  Цікаво пройшли анкетування – практикум «Аналіз ситуації» та класна година «Ми проти насилля» у 5 класі, які  підготувала Клименко Л.І.

   З  учнями 8 -11 класів  Никифорчин Л.О. переглянули тематичні ролики. та  дискутували на виховному заході  "Доросла розмова про СНІД".

   Учні 3 класу зі своїм класоводом Федусенко Л.Д. шукали відповіді на питання «Що робить мене щасливим?» на тренінгу «Подолаємо насилля разом»

   Козубенко Н.М. підготувала для учнів 2 класу рольову гру «Допоможемо  і  не образимо».

   Класні керівники 8 і 9 класів Мринський О.А. та Македон Т.Б. об’єдналися в проведенні   інформаційного  дайджесту та  тренінгу «Протидіємо кібербулінгу».