четвер, 23 січня 2020 р.


День Соборності 
у нашій школі

Живи, Україно, живи для краси,Для сили, для правди, для волі!Шуми, Україно, як рідні ліси,Як вітер в широкому полі.


     22 січня у день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, наша держава відзначає День соборності.  У нашій школі вже стало традицією проводити в переддень свята різні тематичні заходи.
  Класоводи провели тематичні  години та бесіди: «Ми – українці» «День Соборності України» з переглядом мультимедійних презентацій  в початкових классах. Класні керівники 5 – 8 класів підготували також перегляд відео  та мультимедіа: «Україна-держава соборна, одна на всіх, як оберіг»
   Учні також взяли активну участь у підготовці до цих заходів: вони створювали презентації, зачитували повідомлення для однокласників, створювали живий ланцюг, як символ Соборності України і виконували інтерактивні вправи для розуміння поняття «соборність».
    Учні 9-11 класів переглянули фільм «Свято Злуки. Політика пам’яті».
  День 22 січня в нашій школі був доволі насиченим.  Вже зранку діти з цікавістю розглядали виставку малюнків «Україна – це ти Україна – це я», яку підготували учні 3-6 класів. А завершенням святкового дня стала  святкова літературно – музична композиція «Соборна, єдина – моя Україна»