пʼятницю, 3 червня 2016 р.

1 червня в усіх країнах світу відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це день мобілізації світової громадської думки на боротьбу в захист дітей від загрози війни, за збереження їх здоров’я, здійснення їхнього виховання та освіти на демократичній  основі…
Цей день - не тільки голосні та веселі свята для малечі, а й нагадування суспільству про необхідність поважати права дитини.
КАНІКУЛИ!!!
  Пролунав останній дзвоник. Він сповістив усіх школярів, що закінчився ще один навчальний рік.  Привітати вчителів, батьків, учнів та випускників нашої школи зі святом останнього дзвоника завітали гості –  сільський голова – 
Надія Миколаївна Бондаренко, методист відділу освіти – Світлана Іванівна  Ганжа  та настоятель Свято-Покровської церкви - протоієрей Георгій Бойко.
 Директор школи  Лідія Микитівна  Пойда привітала дітей і батьків із новим етапом їхнього життя та побажала  здійснення всіх бажань.
Долучилася до вітальних слів і  Світлана Іванівна  Ганжа, яка привітала школярів та випускників зі святом і побажала їм міцного здоров’я, щастя, миру і добробуту, вручивши переможця та призерам  обласних та Всеукраїнських олімпіад  та конкурсів Грамоти, а вчителям, які підготували учнів – Подяки.  

Божого благословення, процвітання і стабільності, бадьорості і святкового настрою, щасливих та яскравих подій, завжди пам’ятати своїх батьків та турбуватися про них, бути справжніми, цивілізованими громадянами своєї Батьківщини побажав всім присутнім настоятель Свято-Покровської церкви - протоієрей Георгій Бойко.