пʼятниця, 2 червня 2017 р.

                                                        
      Хай сонцю і квітам всміхаються діти!
    Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
Згідно з розробленим планом  роботи пришкільного мовного  табору 01.06. всі заходи проводилися під девізом «Діти - майбутнє планети Земля».  
  О 8.00 діти вишикувалися на урочисту лінійку, на якій почули привітання зі святом від директора школи, начальника табору та своїх вихователів.

 А продовжилася цікава програма цього дня поїздкою на екскурсію до м. Київ, яку всі чекали з нетерпінням. Захоплення у дітей викликало відвідання Меморіального комплексу «Батьківщина-мати». Особливо веселою  стала зустріч з вихованцями Київського зоопарку. Завершилася екскурсія відвідинами закладу McDonalds.  Там діти змогли поласувати смаколиками і отримати інформацію від вчителя англійської мови Македон Т. Б. про історію створення таких закладів.

Немає коментарів:

Дописати коментар