понеділок, 18 січня 2016 р.

                                         Екскурсії! Екскурсії! Екскурсії!
  Дякуючи ініціативним вчителям нашої школи учні мають можливість розширювати свій кругозір завдяки екскурсіям. З кожною мандрівкою діти отримують незабутні враження та відкривають для себе щось нове.  Однією з таких подій стала  поїздка до  першого  в Україні дитячого  міста професій «KidsWill».  
                                              


  15  січня вчитель біології і географії Бойко Н. В. та вчитель української мови і літератури Клименко Л. І.  надали можливість учням замислитися над питанням "Ким бути?"
 Вибір майбутньої професії – нелегка справа. Ким бути? Куди піти навчатися далі? Щоб знайти відповіді на ці питання необхідно  приділяти увагу профорієнтаційній роботі  вже у школі. Одним із елементів профорієнтаційної роботи стала ця подорож. 
  Діти самостійно будували будинок, гасили пожежу, знімали телешоу, виробляли йогурти та соки, проводили медогляд пацієнтів, випікали піцу, доїли корів, обирали мера, розшукували злочинців, виготовляли шоколадні цукерки, робили зачіски….. – загалом в місті представлено понад півсотні різних професій.                

  Профорієнтаційні заходи проводилися в інтерактивній ігровій формі. Діти не тільки збагатилися корисними знаннями та уявленнями, а й цікаво провели час. Кожен з них для себе вирішив, ким стане в майбутньому.  Учні та батьки дуже вдячні організаторам за цікаву і змістовну екскурсію.

3 коментарі:

  1. Дійсно. Після цієї поїздки діти реально задумалися.... ким бути?

    ВідповістиВидалити
  2. Дійсно. Після цієї поїздки діти реально задумалися.... ким бути?

    ВідповістиВидалити
  3. Було дуже цікаво і дітям,і нам,дорослим. Дізналися багато цікавого і нового.

    ВідповістиВидалити